Skrýt reklamu

běhání a hubnutí diskuze

Informace a diskuze o hubnutí pro ženy.

Moderátoři: Zkušební moderátoři, Moderátoři

běhání a hubnutí diskuze

Příspěvekod Návštěvník » stř úno 08, 2012 11:03 pm

běhání a hubnutí diskuze

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !


Návštěvník
 

Re: běhání a hubnutí diskuze

Příspěvekod Kajzerrka » úte črc 10, 2012 2:41 pm

Ahoj, tak co taky chcete někdo hubnout a nevíte jak? Protože já vážně už nevím jak :(. Potřebuji nějaký režim, řád a hlavně pevnou vůli to vydržet :( .Pojdte se podpořit, poradit :) At nám to jde lépe :=)
Kajzerrka
 
Příspěvky: 3
Registrován: úte črc 10, 2012 1:57 pm

Re: běhání a hubnutí diskuze

Příspěvekod Dia.na » ned črc 22, 2012 11:07 am

Ahojky. No tak to jsme dvě. Mám za 3 měsíce svatbu a chtěla bych zhodit tak 5 kilo :) Už se snažím 2 měsíce a nic. Ale narazila jsem na jedné diskuzi tady na tu stránku
Kód: Vybrat vše
Obsah tagu [code] je viditelný pouze pro přihlášené uživatele.
Určitě se na to mrkni, mě to docela ohromilo, jsou tam videa se cvičením, který můžeš klidně dělat doma a taky je tam jídelníček vždycky na měsíc, jestli jsem to správně pochopila :) Asi do toho půjdu :)
Dia.na
 
Příspěvky: 3
Registrován: ned črc 22, 2012 10:15 am

Re: běhání a hubnutí diskuze

Příspěvekod podpora » ned črc 22, 2012 8:30 pm

Jo, to vypadá dobře.
Jsme tu pro Vás, neváhejte se zeptat
podpora
 
Příspěvky: 390
Registrován: ned úno 12, 2012 9:48 pm

Re: běhání a hubnutí diskuze

Příspěvekod Monousek97 » pon črc 23, 2012 6:40 pm

Tak to jsme 3 :D taky bych potřebovala alespoň 5 kilo dolů, ale nehodlám brát žádné tablety na hubnutí a už vůbec né hladovět, o jojo efekt nestojím. Ty stránky vypadají fakt zajímavě, díky za tip.
Kód: Vybrat vše
Obsah tagu [code] je viditelný pouze pro přihlášené uživatele.
- tady je odkaz, kde se muzete alespon priblize podivat kolik tuku, cukru, atd. za den snite, a kolik je hranice, je to ale pouze orientacni, ale celkem mi to pomohlo :-).
Monousek97
 
Příspěvky: 17
Registrován: sob črc 21, 2012 7:15 pm
Bydliště: Znojmo

Re: běhání a hubnutí diskuze

Příspěvekod Kajzerrka » pon srp 06, 2012 12:16 pm

Je díky za odpoved. Je to fakt neco to hubnutí. Dívám se na tu stránku fitnesstv.cz , vypadá fakt dobře. Ty videa hned vyzkouším a ted projízdím ty recepty. díky za inspiraci, to by mě nějaký režim možná mohlo dát. Nevim jestli bych varila přesně podle toho , ale zkusim to snad aspon trochu, ale hlavne ty videa, za ty jsem ráda fakt jo. Tak díky! Schválně jestli se mi něco podaří dat dolu
Kajzerrka
 
Příspěvky: 3
Registrován: úte črc 10, 2012 1:57 pm

Re: běhání a hubnutí diskuze

Příspěvekod Radka K » úte srp 21, 2012 1:13 pm

Čau děvčata. Tak to tu pročítám, protože hubnutí..je večené tema (jak jinak) a fakt bych taky brala pár kilo dolu. Takže se k vám přidám jeslti můžu. Ta stránka vypada dobre, taky zkusim ty videa. A kolik vy se snazíte zhubnout? jak jste na tom?
Radka K
 
Příspěvky: 2
Registrován: úte srp 21, 2012 11:51 am

Re: běhání a hubnutí diskuze

Příspěvekod Kajzerrka » stř srp 22, 2012 1:11 pm

A mají tam ted nějakou soutěž na tech stránkách ? Soutězíte taky? :-)
No já bych ráda zhubla hodne...DOST :D minimálně 10 KG :( jsem na to zvedava no..hlavne aby pak se nedostavil jojo efekt. .. . je to drina to hubnutí. Pustim se do těch videí a vyházím nejhorší z jídelnícku a pak se uvidí. kazdopádne ZAČÍNÁM! :)
Kajzerrka
 
Příspěvky: 3
Registrován: úte črc 10, 2012 1:57 pm

Re: běhání a hubnutí diskuze

Příspěvekod Radka K » pát srp 31, 2012 1:20 pm

Ajooo, tam je soutěž, tak to hned vyzkouším. Este udělat fotku..tak to je super : to je moje specialita :D :geek: Tak já se taky účastníííím :P a začínám hlavne cvičit!
Radka K
 
Příspěvky: 2
Registrován: úte srp 21, 2012 11:51 am

Re: běhání a hubnutí diskuze

Příspěvekod podpora » úte říj 02, 2012 9:51 pm

Chcete-li zhubnout, musíte jíst vhodné potraviny, ve vhodnou dobu a dodržovat správné množství. To ale není vše – je potřeba přiměřeně, ale přitom pravidelně sportovat. Jediný osvědčený způsob na hubnutí říká, že se musí spálit více kalorií než se přijme.


Odborníci tvrdí, že denně by se měl člověk aktivně hýbat 30 min a po nedávných průzkumech se doporučuje až 60 min většinu dní v týdnu! Čím to? Je to jednoduché, vychází to z faktu, že čím déle se člověk denně aktivně pohybuje, tím méně trpí nadváhou/obezitou a kardiovaskulárními onemocněními. Říkáte si, že to nejde? Že i když začnete běhat, jezdit na kole nebo na kolečkových bruslích, nemáte šanci tomu dát více než 60 min? Však ani nemusíte! Začátečníkům stačí na tyto sporty s klidem 30-40 min. Tuto dobu se však značně zvýší tepová frekvence, což je správně, takže to má skvělý účinnek, protože už po dvaceti minutách tepové frekvence nad 65% z maximální TF, dochází ke spalování tukových zásob. Takže 30-40 min bohatě ze začátku stačí a ostatní doporučenou “denní dávku fyzické aktivity” můžete vyplnit procházkou se psem, prací na zahrádce, atd. Vidíte, je to opravdu jednoduché, takže se není třeba lekat při pomyšlení na 60 min pohybu.

Pokud jste již začali běhat, můžete si s klidem říct, že pokud dodržíte tyto doporučení a s běháním vydržíte, tak zhubnete. V zásadě platí, že každou uběhnutou míli spálíte až 110 kalorií. Tzn., že tento ukazatel by vám mohl celkem pomoci, protože je jasné, že určité množství kalorií při běhu spálíte a můžete si tak udělat kontrolu v poměru výdej/příjem.

Ještě jedna poznámka: Nesnažte se zbytečně a nadměrně navyšovat vaši kilometráž (začátečníci), kvůli posedlosti na spalování energie, protože následek může být takový, že postupem času spálíte míň než 110 kaloriií / za 1 míli (např. kvůli malé rychlosti a malé tepové frekvenci). To povede sice k většímu naběhanému objemu, ale účinek nebude takový, jaký jste chtěli. Navíc při vyšších tréninkových objemech hrozí větší riziko zranění (začátečníci). Co tedy dělat? Zkuste postupem času zařazovat “kvalitnější” a různorodější typy tréninků, kde se budete soustředit na vaši rychlost nebo sílu. Např. zkuste zařadit do vašeho tréninkového plánu běh do kopce nebo tempové běhy (4x800m v určitém čase s meziklusem, stupňovaný běh, atd…). Takové typy tréninků jsou super, výdej kalorie je o dost vyšší a budou se skvěle hodit jako příprava na závody.

Další možnost je, např. o víkendu, kdy pravděpodobně plánujete běžet delší běh, vyzkoušet někdy vyběhnout ráno a pak i večer. Dlouhý běh si tak v pohodě rozdělíte na 2 části a spálíte více energie.

Pokud tedy teprve začínáte s běháním, doporučuji si přečíst nějaké články z rubriky Začátečníci.

Zkuste váš běžecký trénink zpestřit i ostatními sporty, jako je cyklistika a plavání. Posílíte jiné části těla a dojde k potřebné regeneraci.
Jsme tu pro Vás, neváhejte se zeptat
podpora
 
Příspěvky: 390
Registrován: ned úno 12, 2012 9:48 pm


Zpět na Dieta a hubnutí muži

 


  • Může Vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron