Skrýt reklamu

nápoje na hubnutí

Informace a diskuze o hubnutí pro ženy.

Moderátoři: Zkušební moderátoři, Moderátoři

nápoje na hubnutí

Příspěvekod Návštěvník » pát čer 15, 2012 1:41 pm

nápoje na hubnutí

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !


Návštěvník
 

Re: nápoje na hubnutí

Příspěvekod podpora » úte lis 20, 2012 1:01 pm

Konečně se objevila cesta, jak nastartovat hubnutí! Zjistilo se, že optimální úroveň pH v těle je důležitá pro dobře fungující metabolismus, tvorbu enzymů a celkovou pohodu organismu. Pokud převažují kyseliny, tělo začne pracovat v úsporném režimu, látková výměna se zpomaluje, tuk se lehce ukládá a zároveň těžko odbourává.


Zázračné nápoje
Autor: SHUTTERSTOCK.COM
Kde je příčina
Za chronické překyselení organismu obvykle může nesprávná strava (příliš mnoho živočišných bílkovin, jednoduchých cukrů, málo ovoce a zeleniny), stres a jedy z okolního prostředí. Znečištění škodlivinami je stále vyšší, výfukové plyny a smog zatěžují vaše tělo, aniž byste si to uvědomovala.

Braňte se
Jak? Správnou životosprávou: sportujte nejméně dvakrát týdně, stravujte se zdravě, pijte dostatečné množství tekutin, spěte a dodržujte pravidelný denní režim.


Jednoduchý test
Udělejte si test, který určí hodnotu pH ve vašem těle. V lékárně si kupte testovací proužky na určování pH v moči. Ideálním výsledkem je neutrální hodnota pH, která se pohybuje mezi 7,0 až 7,5. Máte-li menší hodnotu pH, vaše tělo je překyselené a měla byste ho opět dostat do rovnováhy. Jestliže je během dne hodnota pH kolísavá, nejlepší bude, když si ho změříte pětkrát denně v různých časech a pak si vypočítáte průměr.

Jak opět získat rovnováhu?
Pokud jste zjistila mírné překyselení organismu, vsaďte na džusy a šťávy. Jsou velmi efektivní při vyrovnávání pH v těle – v tekuté formě přijmete mnohem více cenných látek než v tuhé stravě.
Jsme tu pro Vás, neváhejte se zeptat
podpora
 
Příspěvky: 390
Registrován: ned úno 12, 2012 9:48 pm

Re: nápoje na hubnutí

Příspěvekod paulína » úte led 22, 2013 9:07 am

To je dobrá kravina. Žádné zázračné nápoje neexistují, je to jen tahání peněz z lidí. Vším tímhle jsem si prošla a nestojí to za to. Rada jak zhubnout je obrátit se na odborníky. Osobně mám vyzkoušenou spolupráci s lidmi
Kód: Vybrat vše
Obsah tagu [code] je viditelný pouze pro přihlášené uživatele.
a můžu doporučit. Pod dohledem těchto lidí je teprve něco efektivně vidět.
paulína
 
Příspěvky: 1
Registrován: úte led 22, 2013 12:09 am

Re: nápoje na hubnutí

Příspěvekod boneiii » úte dub 15, 2014 11:11 am

Ahojky jestli teda můžu poradit tak já měla dlouho problémy s váhou která mi skákala nahoru a zase dolů. Byla jsem už celkem neštastná, hodně jsem začala běhat a taky jsem začala jíst podle jídelníčku. Jelikož jsem neměla hodně peněz na výživového poradce tak jsem zvolila pouze jídelníček který dodržuji a hubnu. Jestli chceš mrkni se na
Kód: Vybrat vše
Obsah tagu [code] je viditelný pouze pro přihlášené uživatele.
a uvidíš. Každopádně na mě to fungovalo. :)
boneiii
 


Zpět na Dieta a hubnutí ženy

 


  • Může Vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron