Skrýt reklamu

protein nutrend

Doplňky stravy a Vaše zkušenosti s nimi.

Moderátoři: Zkušební moderátoři, Moderátoři

protein nutrend

Příspěvekod Návštěvník » pon čer 11, 2012 11:15 am

protein nutrend

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !


Návštěvník
 

Re: protein nutrend

Příspěvekod podpora » úte srp 28, 2012 12:01 pm

Základem doplňkové výživy každého sportovce, usilujícího o nárůst síly a svalové hmoty, je vysoce kvalitní proteinový koncentrát.
Proteinové koncentráty, především výrobky na bázi syrovátkových bílkovin, zažívají již několik let boom popularity. A protože technologie, používané při výrobě syrovátkových bílkovin, se neustále zdokonalují a díky masivním prodejům se i finální suroviny postupně zlevňují, přichází firma NUTREND D.S., a.s. na trh s novinkou

Nejnovější 76-ti% bílkovinný produkt z řady Future Systém je kombinací syrovátkového proteinového isolátu (WPI) a syrovátkového proteinového koncentrátu (WPC). To vše je doplněno o volné aminokyseliny BCAA a L-glutamin, high-tech formu creatinu – creatin ethyl ester (CEE) a nezbytné vitamíny.
Syrovátkové bílkovinné koncentráty a isoláty se vyrábějí ze syrovátky (která obsahuje v přirozeném stavu pouze cca 0,6% bílkovin) speciálními technologiemi - cross-flow ultrafiltrací, mikrofiltrací a diafiltrací (odtud např. známá zkratka CFM). Tyto vysoce sofistikované technologie jsou maximálně šetrné k obsaženým aminokyselinám a biologicky aktivním peptidům, především díky nízkoteplotnímu výrobnímu procesu. Metoda výroby vychází z molekulární separace, při které dochází díky odlišné velikosti molekul obsažených živin (mléčného cukru, mléčného tuku a sérových bílkovin) k oddělení bílkovin a zachování jejich maximální biologické hodnoty. Takto zpracované syrovátkové bílkoviny obsahují kromě hlavní bílkovinné frakce laktalbuminu i své mikrofrakce a aktivní enzymy - glykomakropeptidy, alfa-laktalbumin, immunoglobuliny a laktoferrin, které mají v organismu specifické, biologické působení. Jedná se o tzv. aktivní peptidy, které stimulují např. produkci silně anabolického hormonu IGF-1, zlepšují regeneraci organismu po těžkém tréninku a podporují imunitní reakce zatěžovaného organismu.
Jsme tu pro Vás, neváhejte se zeptat
podpora
 
Příspěvky: 390
Registrován: ned úno 12, 2012 9:48 pm


Zpět na Potravinové doplňky

 


  • Může Vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron