Skrýt reklamu

Kde uspořádat kongres?

Zde se probírá vše ostatní, pro co není rubrika..

Moderátoři: Zkušební moderátoři, Moderátoři

Kde uspořádat kongres?

Příspěvekod Dia.na » pát pro 28, 2012 6:40 pm

Zdravím. Potřebovala bych poradit, kde se v brně ubytovat během kongresu..Dostala jsem to na starost a mělo by být někdy koncem února v Brně. Teď sháním nějaký hotel na úrovni. Chtěla bych, aby tam byl ochotný personál a vzhledem k tomu, že tam budeme 2 noci a budeme mít plnou penzi, tak aby tam bylo i skvělé jídlo. Nevíte o něčem takovém? Děkuji za rady :-)

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !


Dia.na
 
Příspěvky: 3
Registrován: ned črc 22, 2012 10:15 am

Re: Kde uspořádat kongres?

Příspěvekod avonka » ned pro 30, 2012 2:18 pm

Já mám ráda v brně avanti,když jezdíme na veletrhy s firmou, nejčastěji jsme ubytovaní tam.Hotel je to velký, myslim že 4 hvězdičkový,takže úrovně bych se nebála.super je,že je to hodně blízko centra,část lidí jezdí většinou mhd a je to kolikrát rychlejší než autem.
Akorát bych to vybírala asi dost rychle, když jsou v brně veletrhy nebo větší akce,tak je ve městě hodně lidí a podle toho je i obsazenost hotelů.
avonka
 

Re: Kde uspořádat kongres?

Příspěvekod pavluša » pon črc 22, 2013 8:50 am

V Brně je míst pro pořádání kongresů hodně, záleží jen na počtu lidí a podle toho je potřeba vybírat místo. V avanti jsem kdysi dávno byla na školení,ale od té doby jsem tam nebyla, takže nevím, v jakém stavu to tam je. Myslím, že tam proběhla rekonstrukce, jinak předtím to tam nebylo nic moc. V práci se pořádají každoročně školení pro všechny pobočky a poslední jsme měli v golfovém resortu u Kuřimi. Kdyby školení nebylo vždycky tak dlouho, tak bych si tam mohla připadat jako na dovči. Po večerech byl bowling, welness a taky se zkoušel hrát golf. Většinou místa pro školení střídají,ale tam by se mohlo jet klidně zase
pavluša
 

Re: Kde uspořádat kongres?

Příspěvekod Lucinkaa » sob srp 10, 2013 4:23 pm

Pavluša: Vy jste měli od firmy zaplacené i wellness? Tak to vám závidím, naše firma tam měla školení už dvakrát, ale vzhledem k tomu, že jsme neměli téměř žádný prostor pro sebe (což se samozřejmě není čemu divit, když šlo o školení a ne o dovolenou v pracovní době), tak jsem si to tam nijak zvlášť užít nestihla. Jako vizuálně to tam je moc hezké, i ta příroda okolo a tak, ale to je tak všechno, co jsem stihla postřehnout, bowling jsme měli jeden večer také, ale můžu říct, že jsem za celý ten den byla tak hotová, že jsem byla ráda, když jsme krátce po půlnoci skončili a já mohla jít spát :D
Lucinkaa
 


Zpět na Volná diskuze - pro co není rubrika

 


  • Může Vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron