Skrýt reklamu

Miky,

Seznam jídelníčků, podle čeho je tvořit, rady i tipy!

Moderátoři: Zkušební moderátoři, Moderátoři

Miky,

Příspěvekod Návštěvník » úte čer 18, 2013 11:01 am

Miky, nic se nesnažím překrucovat, takže mě prosím z takových nekalých praktik neobviňuj, jen už jsem minule asi potřetí napsala co je hlavní problém nepochopení, protože mě asi ještě pořád nechápeš, no nic, nechej to uležet, možná časem bude má myšlenka pochopena ( Jinak co se týče té druhé záležitosti a myšlenky, která byla řešena, že zdravě a vydatně stravovat rodinu, včetně věčně hladových mužů je dražší, souhlasím. To s tou ignorací je hned několik podnětů najednou, upozornila jsi mě, že nemám reagovat na něco co bylo napsáno - že jsem z druhého pohledu Ivetin příspěvek ohledně strádání v jídle viděla jinak než ty, dále jsi mi jinde radila, že je lepší v určitých situacích zaujmout postoj ignorace, sama to vím, přesto, že jsem se o to snažila, bez výsledku a ani ty ses podle této mi uložené rady dokud nebyla věc vyřízena neřídila, myslím teď diskuzi o bohu.
Tvou myšlenku, že je vše o vůli a novém životním stylu ti nikdo nebere, je to základ, bez kterého se nedá hnout a jsem stejného názoru jako ty. Stejně jako je určitě pravda, že se lidé přejídají kvůli špatným stravovacím návykům. Taky nedám dopustit na osobní kontakt a rozhovor, diskuze písemné vyznívají různě a ani se mi jejich projev nelíbí, ale když to jinak nejde. Vím co tím myslíš, že když máte nastarosti celou rodinu, že tak o tom i automaticky napíšete, ale jak už jsem psala a co je ta podstata, redukční jídelníček uvedený Ivet se týká jedné osoby, ne rodiny, proto ten rozdíl v příspěvcích. Ach jo, asi mě opravdu nechápeš, ptáš se co je špatného na tom, že jsi napsala k příspěvku Ivet svůj postoj, není na tom nic špatného, od toho tady diskuze jsou, aby do nich lidé i různých názorů psali, což je fajn, ale proč jsem reagovala je to, že jsi mi v zápětí napsala ať ten svůj názor nepíšu. Vrátila jsem se k tomu proto, protože nestíhám sledovat a odepisovat na všechny příspěvky, na které bych chtěla, tak se k nim vrátím až za čas.
To nebylo myšleno na tebe těch 5 dětí, ale jako příklad k tomu všemu. To bych si neodvážila napsat, vím jak jsi to s dětmi měla, že jste hned o třetí dítě neusilovali, ale že se stala chyba, no prostě příroda to tak chtěla usmev a na potrat bych kvůli toho, že nevím jestli ho uživím na zdravé stravě nešla ne-ne To by byla hloupost.
Ostatně se stravuju asi tak jak jsi uvedla ty, možná jen některých výrobků užívám jiný druh, např. rýži basmati si neumím vynachválit, uzeniny taky přehnaně nejím, přesto, že s nimi pracuju, takový paradox smich jediné co si z toho čas od času dopřeju je k obědu ražničí s libovou anglickou, masíčkem, cibulí a pár kolečky klobásky a k tomu rýži, tohle jídlo totiž zbožňuju srdce Jinak nevím co to uzenina je, nejím ani šunku, nějak na to nemám chuť, to se tak stane jednou za několik měsíců, že si pořídím 5 dkg kuřecí šunky a ještě se mi těch pár plátků zkazí ou-nou když se griluje, tak si raději udělám grilovaný zeleninový balíček, nebo si opeču bramboru, když jsem na nějaké velké akci, tak z pár plátku grilované pražské šunky nedělám cavyky, jen tam nesmí být náznak tlustého, to mi stávají chlupy na těle smich Ráda si taky dělám jednoduchá jídla jako je kuskus nebo těstovinový salát se zeleninou nebo tuňákem, v létě beru útokem zdravou výživu a jejich mrkvovou šťávu. Horší je to ale s obědy ve škole, tam není nijak moc výběru, zrovna nedávno jsem si chtěla dát něco jiného, tak jsem si dala těstovinový salát s bazalkou, ale nebylo to nic moc, řekla bych až fuj, takže svatý smažený květák smich Nabídka opravdu omezená.
Takže si z toho vezmeme všichni poučení, že řešit dvě rozdílné věci zároveň, navíc psanou formou na diskuzích končí nedorozuměním usmev

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !


Návštěvník
 

Zpět na Jídelníček

 


  • Může Vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Miky,
    od Návštěvník » pon čer 17, 2013 3:01 am
    0 Odpovědi
    2179 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Návštěvník Zobrazit poslední příspěvek
    pon čer 17, 2013 3:01 am
    Jídelníček
  • Miky,
    od Návštěvník » pon čer 17, 2013 3:01 pm
    0 Odpovědi
    2174 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Návštěvník Zobrazit poslední příspěvek
    pon čer 17, 2013 3:01 pm
    Jídelníček

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

cron